Search by category:
Egyéb kategória

Az Érsekújvári járásban készülnek a hatodik fordulóra

Az Érsekújvári járásban készülnek a hatodik fordulóra
Száz Ildikó
2021. 02. 26., p – 12:48

2021. február 26., péntek – 16:46
Hétvégi tesztelés

Friss ikon
Off

Törzs

Tardoskedden az önkormányzat három tesztelőpontján szombaton és vasárnap 7-től 18 óráig várják szűrővizsgálatra a lakosokat. A Faluház földszinti helyiségeiben két helyen végeznek antigén-tesztelést, és a község Újfalu részében a Juhász kúriában. A tesztelésre előzetes regisztrációval megelőzhetik a sorban állást a lakosok, de 17 óra után mindkét napon időpont foglalása nélkül is tesztelnek.

Nagykéren a bookio rendszer jóvoltából foglalhatnak időpontot a helyi lakosok a szombati és a vasárnapi tesztelésre a kis és a nagy kultúrházban lévő tesztelőpontokra, ahol szombaton 8-től 18 óráig és vasárnap 8-tól 16 óráig végeznek szűrővizsgálatot.

Kürtön szombaton 8-tól 19 óráig tesztelnek a Faluházban, utcák szerint várják a lakosokat és a webkamerán bárki megtekintheti, milyen a helyzet a tesztelőhelyen.

Pozbán a művelődési házban szombaton 8-tól 18 óráig tesztelik a lakosokat házszámok szerinti sorrendben.

Kamocsán szombaton 8 és 20 óra között a helyi kultúrházba várják a lakosokat, a tesztelésre 8-tól 18 óráig jelentkezhetnek az érdeklődők a 0908/052 198-as telefonszámon.

Szímőn, ahol az utóbbi tesztelés során némileg megugrott a fertőzöttek száma, ismét részt vesznek a tesztelés hatodik fordulójában, a Jedlik-házban 7-től 19 óráig végeznek szűrővizsgálatot.

Bevezető
Érsekújvári járás |

A fertőzöttségi arány alapján továbbra is bordó zónába tartozó Érsekújvári járás több községe is részt vesz az átfogó tesztelés hatodik fordulóján, néhány helyen lehetőség van előzetes időpontfoglalásra.

Címkék

Település / hely
Érsekújvári járás

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment