Search by category:
Egyéb kategória

Téma a VASÁRNAPBAN: Életünk a Covid után

Téma a VASÁRNAPBAN: Életünk a Covid után
Mayer-Ázsoth Réka
2021. 03. 01., h – 08:20

2021. március 1., hétfő – 08:20
téma

Friss ikon
Off

Törzs

Azt már most le lehet szögezni, hogy a járványnak két nagy nyertese van: a futárszolgálatok és a streamingszolgáltatók, vagyis az előfizetéses filmcsatornák. Ezek olyan előnyre tettek szert, hogy minden bizonnyal továbbra is velünk maradnak, átírva ezzel a vásárlási és filmnézési szokásainkat. Akik tavaly ilyenkor még órákat töltöttek azzal, hogy bejárták a boltokat egy-egy árucikkért, parkolóhelyet kerestek, várakoztak a kasszánál, majd cipekedtek, most rájöttek, hogy mindez otthonról egy gombnyomással elintézhető.

 

Hogyan látja Martin Katriak, a Szlovákiai Kereskedelmi Szövetség elnöke, mennyi bolt fog rövid időn belül bezárni? Mi lesz a mozikkal? Mi miatt fájhat a fejük? Mi adhat nekik reményt? Mire számítanak a vendéglátóiparban vállalkozók? Mi lesz a turizmussal? Mit kell újragondolniuk a városvezetéseknek? Mikor lehet ismét olyan az utazás, mint 2020 előtt? Mi lesz a home office-szal?

Vrabec Mária riportjában ezekre a kérdésekre is választ kapnak a már megvásárolható Vasárnapban.

Bevezető

Nagyon valószínű, hogy a járvány után nem fogunk már olyan könnyen és bátran utazni, kevesebbet járunk étterembe, moziba, és gyakrabban vásárolunk majd online, mint a boltokban. A most talált megoldások nagy része kényelmesebbé, egyszerűbbé teszi az életünket, ugyanakkor magányosabbá is.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment