Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Dalra fakadt Dolly Parton, hogy beoltják

VIDEÓ: Dalra fakadt Dolly Parton, hogy beoltják
Balázs Lilla
2021. 03. 03., sze – 09:52

2021. március 3., szerda – 10:50
Dolly Parton

Friss ikon
Off

Törzs

A híres country énekes, Dolly Parton is csatlakozott azokhoz a hírességekhez, akik a nyilvánosság előtt oltatták be magukat. Ezzel szeretnék biztatni az embereket, hogy éljenek a vakcina lehetőségével.

A most 75 éves Parton nem elégedett meg egy sztárfotóval az oltásról: filmre vették az egész folyamatot és a képernyő előtt dalra fakadt, és előadta az egyik híres slágerének, a Jolene-nak a vakcinaváltozatát. (A Jolene c. dal eredeti változatát a videóban meghallgathatja.)

Az énekesnő a Moderna vakcináját kapta meg, amelynek a kifejlesztését egyébként maga is egymillió dollárral támogatta. Az eddigi eredmények szerint a Moderna vakcinája 95 %-os védettséget nyújt a Covid-19 ellen.

A Grammy-díjas Dolly Parton elmondta: már egy jó ideje vár az oltására, ám megvárta, míg az oltások szélesebb körben elérhetővé válnak. Nem akarta, hogy bárki szemében is úgy tűnjön, hogy ő előjogokkal él. Mindenkit arra bíztat, hogy oltassa be magát.

(bl, hvg)

Dolly gets a dose of her own medicine. @VUMChealth pic.twitter.com/38kJrDzLqC— Dolly Parton (@DollyParton) March 2, 2021

Leírás

Forrás: YouTube / SidsCardShop

Bevezető

Ennél vidámabb oltást még nem látott senki!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment