Search by category:
Egyéb kategória

Remišová örömmel fogadta a Szputnyik bejegyeztetési folyamatának megindítását

Remišová örömmel fogadta a Szputnyik bejegyeztetési folyamatának megindítását
Mészáros Richárd
2021. 03. 04., cs – 13:52

2021. március 4., csütörtök – 14:00
Veronika Remišová

Friss ikon
Off

Törzs

„Már csak meg kell várni a hivatalos jóváhagyást és használhatjuk a vakcinákat, ahogy azt elejétől fogva szorgalmaztuk. Megspórolhattuk volna magunknak ezt a cirkuszt, az előírások megkerülését és a felelősség áthárítását az orvosokra” – írta a közösségi hálón Remišová.

Som rada, že Európska lieková agentúra začala proces registrácie Sputnika, keďže to je jediná cesta ako zabezpečit…Közzétette: Veronika Remišová – 2021. március 4., csütörtök

 

A szlovák egészségügyi minisztérium tájékoztatása szerint az emberi felhasználásra szánt gyógyszerek bizottságának döntése nyomán, mely szerint a gyártó által benyújtott dokumentumok megfelelőek, a kérvényező beadhatja az EMA-hoz a bejegyeztetési folyamat megindítására vonatkozó kérvényt.

Szputnyik vakcina

Az Európai Gyógyszerügynökség megkezdte a Szputnyik vizsgálatát

Megkezdte az orosz Szputnyik V vakcina folyamatos értékelését (rolling review) az Európa

A Za ľudí ellenezte, hogy regisztrálatlan oltóanyagot használjon Szlovákia, és a Szputnyik V vakcinák megvásárlásának körülményeit is bírálta.

Bevezető
Pozsony |

Veronika Remišová befektetésekért felelős miniszterelnök-helyettes, a Za ľudí elnöke üdvözli, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) megkapta a Szputnyik V vakcina bejegyeztetésének megindításáról szóló kérvényt az orosz gyártótól.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment