Search by category:
Egyéb kategória

SaS: Elkerülhetetlen a kormány átalakítása

SaS: Elkerülhetetlen a kormány átalakítása
Mészáros Richárd
2021. 03. 04., cs – 11:32

2021. március 4., csütörtök – 11:45
Richard Sulík

Friss ikon
Off

Törzs

„Igor Matovič ismét csavar egyet a helyzeten, zsarolja a polgárokat és a koalíciós partnereit. A kormány átalakítására nem a Szputnyik, hanem a kormányzási stílusa miatt van szükség. Egy év után sem érti, hogy nem kormányozhat a Facebookon keresztül. A megállapodások nem a koalíciós partnerei nyilvános ócsárolásai eredményeképp, hanem a tárgyalóasztal mellett születnek” – áll a párt állásfoglalásában.

„Matovič ismét megmutatta, hogy nem nőtt fel a feladathoz, a legújabb bejegyzésével pedig csak nyomatékosította azt, hogy kormány-átalakításra van szükség” – írta Sulík.

Sulík a Rádió Expres műsorában elmondta, az OĽaNO képviselőivel is szeretne tárgyalni Matovič leváltásáról. „Nem hiszem, hogy mind az 53 képviselő elégedett Igor Matovič kormányzásával” – mondta. Úgy véli, a kormányfő az egész koalícióra rossz hatással van, és ellehetetleníti az együttműködést.

Konkrét nevet nem említett, ki léphetne az OĽaNO pártból Matovič helyére. 

Ján Krošlák, az OĽaNO képviselője a Facebookon közzétett bejegyzésében nyíltan bírálta Matovičot. „Eljött az idő, hogy tükörbe nézzen, miniszterelnök úr” – üzente. Úgy véli, a párton belül több olyan ember is van, akik jobban vezetnék az országot Matovičnál.

Igor Matovič

Matovič: A Szputnyik gyártója kész a kétmillió adag vakcináról szóló szerződést semmissé tenni

A Szputnyik V-vakcina gyártója már ma készen áll arra, hogy semmissé tegye a kétmillió vakcináról szóló szerződést Szlovákiával – tájékoztatott Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő a közösségi hálón. Hozzátette: a lépést nem követné szankció.

Bevezető
Pozsony |

Az SaS kitart amellett, hogy elkerülhetetlen a kormány átalakítása – reagáltak Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő legfrissebb bejegyzésére, amelyben állítja, az orosz vakcina gyártója kész felmondani a Szlovákiával kötött szerződést.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment