Search by category:
Egyéb kategória

Az 56 évnél idősebb iskolai alkalmazottak is igényelhetik az oltást

Az 56 évnél idősebb iskolai alkalmazottak is igényelhetik az oltást
Hegedűs Norbert
2021. 03. 05., p – 12:27

2021. március 5., péntek – 12:27
koronavírus-vakcina

Friss ikon
Off

Törzs

Eddig az 55 évnél fiatalabb pedagógusok és nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő alkalmazottak élveztek előnyt. Miután Szlovákiában engedélyezték az AstraZeneca oltóanyag beadását az 55-70 éveseknek is, megnyílt az oltásra való regisztráció lehetősége az 56 évnél idősebb iskolai alkalmazottak előtt is.

Az 56 évnél idősebb alkalmazottak Zsolnán (Žilina), Losoncon (Lučenec), Nagyszombatban (Trnava), Kassán (Košice), Eperjesen (Prešov), Homonnán (Humenné), Érsekújvárban (Nové Zámky), Pozsonyban (Bratislava), Bajmócon (Bojnice), Vágbesztercén (Považská Bystrica), Miaván (Myjava), Trsztenán (Trstená), Alsókubinban (Dolný Kubín), Liptószentmiklóson (Liptovský Mikuláš), Csacán (Čadca), Dénesdtorcsmisérden (Dunajská Lužná) és Námesztón (Námestovo) oltakozhatnak. Regisztrálni ugyanazon a linken keresztül lehet, amely a többi korosztály számára is elérhető volt. A TASR információi szerint több mint 13 500 időpont áll rendelkezésre.

Bevezető

Az 56 évnél idősebb iskolai alkalmazottakat előnyben fogják részesíteni az e hétvégi vakcinázás során. Ebben egyezett meg Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter az egészségügy-miniszterrel. Az oktatási tárca erről a közösségi hálón tájékoztatott pénteken.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment