Search by category:
Egyéb kategória

Betörők lepték meg a Sme rodina egyik képviselőjét

Betörők lepték meg a Sme rodina egyik képviselőjét
Balázs Lilla
2021. 03. 05., p – 10:50

2021. március 5., péntek – 13:00
Ľuboš Krajčír

Friss ikon
Off

Törzs

A tavaszi szünet során rengetegen elhagyták a fővárost, így sok lakás üresen maradt. Az üresen maradt ingatlanok vonzzák a betörőket.

A képviselőhöz két megtermett alak csöngetett be kedd éjjel, mire ő azonnal kihívta a rendőrséget. Krajčír és családja egész éjjel virrasztottak. A két férfi a környéken több lakásba is becsöngetett – felmérve, hogy a lakók otthon vannak-e.

Hajnali két óra tájban becsöngettek hozzánk. A kamerán láttam, hogy két középkorú hatalmas férfi áll az ajtó előtt. Rögtön hívtam a rendőrséget

– nyilatkozta a topky.sk-nak Ľuboš Krajčír.

A képviselő elismerte, hogy családja épsége miatt aggódott a leginkább.

Másnap a közösségi oldalon szólította meg a körzetben lakókat, hogy számukra nem volt-e valami gyanús keddről szerda virradóra.

Az egyik szomszéd így válaszolt: Hozzánk is becsöngettek éjjel két órakor, de nem nyitottam ki, mert megijedtem. Láttam, hogy egy másik lakásba is becsöngettek. Azonnal értesítettem a lakás tulajdonosát, hogy az albérlőjével vegye fel a kapcsolatot.

Egy másik szomszéd jelezte, hogy régebben a rendőrségnek egy véres incidenst kellett megoldania. Majd hozzátette, hogy attól tart egy bűnbandáról lehet szó.

(bl, topky.sk)

Bevezető
Pozsony |

Ľuboš Krajčírt kedd éjjel betörők keltették fel pozsonyi lakásában.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment