Search by category:
Egyéb kategória

Március 15-én dönt a bíróság Jankovská ügyében

Március 15-én dönt a bíróság Jankovská ügyében
Mészáros Richárd
2021. 03. 08., h – 15:52

2021. március 8., hétfő – 15:59
Monika Jankovská

Friss ikon
Off

Törzs

„Ez része volt a határozatnak. Ha az ügyész panaszt emel a szabadlábra helyezés ellen, a bírónak ki kell jelölnie a fellebbviteli bíróság ülésének dátumát is” – magyarázta az ügyvéd. Ezen az ügyész, a gyanúsított és a védőügyvéd is jelen lehet.

„Meglátjuk, milyen állapotban lesz, az orvosi jelentés alapján jelenleg nincs olyan állapotban, hogy részt vegyen az eljárásban. Ezért nem jelenhetett meg a Trencséni Járásbíróságon sem” – tette hozzá Erdős.

Monika Jankovská

Jankovská a pszichiátrán marad

Pozsony |

Monika Jankovská volt igazságügyi államtitkár egészségügyi állapota súlyos, ezért továbbra is a Trencséni Egyetemi Kórház pszichiátriáján kezelik majd – tájékoztatott Peter Erdös, Jankovská ügyvédje

A Trencséni Járásbíróság vasárnap éjszaka döntött Jankovská kiengedéséről a vizsgálati fogságból, nyomkövető karperecet kell viselnie, és nem találkozhat a Fatima-ügy gyanúsítottjaival, a tanúkkal és az eljárásban résztvevő szakértőkkel.

Monika Jankovská

A Trencséni Járásbíróság szabadlábra helyezte Jankovskát

Trencsén |

A Trencséni Járásbíróság vasárnap késő este szabadlábra helyezte Monika Jankovská volt igazságügyi államtitkárt.

Erdős szerint védence továbbra is kórházi kezelésre szorul. Jankovská pszichikailag összeomlott, amikor március 4-én a Legfelsőbb Bíróság döntése nyomán szabadlábra helyezték, ám röviddel ezután ismét őrizetbe vették. A Vihar és a Forgószél ügyekben zajlik ellene eljárás, ismételt őrizetbe vétele a trencséni Fatima bár ügyével függött össze.

Bevezető
Pozsony |

Március 15-én dönt a Nagyszombati Kerületi Bíróság a Speciális Ügyészség ügyészének panaszáról, melyet a Trencséni Járásbíróság döntése ellen emelt Monika Jankovská szabadlábra helyezése ügyében – tájékoztatott Peter Erdős, Jankovská ügyvédje.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment