Search by category:
Egyéb kategória

Vendégünk a VASÁRNAPBAN: Schäffer Erzsébet, a nagy mesélő

Vendégünk a VASÁRNAPBAN: Schäffer Erzsébet, a nagy mesélő
Rizsányi Attila
2021. 03. 08., h – 09:23

2021. március 8., hétfő – 09:23
Forrás: Schäffer Erzsébet archívuma

Friss ikon
Off

Törzs

A Nők Lapja közkedvelt munkatársa, Schäffer Erzsébet leginkább a riportot, tárcanovellát és a szabálytalan interjúba öntött vallomásokat érzi sajátjának. Mára szállóigévé lett mottójával az évek során nők nemzedékeit tanította meg vágyakozni az után, ami az övék. Ő azonban ennyi év elteltével sem fogyott ki a történetekből.

 

Hogy éli meg ezt az ingerszegény állapotot, amelyben idestova egy éve létezünk? Ilyen körülmények közt hogyan éri el a téma? A legtöbben elvesznek a saját világukban, hiába néznek, nem látják, mi zajlik körülöttük. Ő hogyan tanulta meg, hogy ne hagyja figyelmen kívül a tökéletes mozzanatokat? Mi az a titok, amivel képes mindenkit megszólítani? Miközben az elmúlt évtizedekben mélyre merült a sorsok tengerében, sikerült kellő intenzitással jelen lennie a saját életében? Voltak olyan találkozásai, amiket felejthetetlennek tart?

Tilajcsík Dóra interjújában ezekre a kérdésekre is választ kapunk a már megvásárolható Vasárnapban.

Bevezető

Gyári segédmunkás, könyvtáros, színházcsináló, majd újságíró. Egész életében mindenre kíváncsian járta a világot, s papírra vetett bármit, ami megihlette.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment