Search by category:
Egyéb kategória

GALÉRIA: Hogy néztek ki azok az emberek, akiknek a történetét Hollywood is feldolgozta?

GALÉRIA: Hogy néztek ki azok az emberek, akiknek a történetét Hollywood is feldolgozta?
Balázs Lilla
2021. 03. 09., k – 16:17

2021. március 9., kedd – 20:00
Brad Pitt

Friss ikon
Off

Törzs
Hogy néztek ki azok az emberek, akiknek a történetét Hollywood is feldolgozta?
2021. 03. 09., k – 17:18
Balázs Lilla

Gallery images
Heinrich Harrer osztrák hegymászó életét dolgozta fel a Hét év Tibetben c. film, melynek a főszerepében Brad Pitt játszott.

Cheryl Strayed történetét dolgozza fel a Vadon c. film, melynek a főszerepében Reese Witherspoon játszott. Cheryl 1770 km-t tett egy magashegyi, önismereti túra alkalmával.

Don Shirley, afroamerikai zenész történetét dolgozza fel az Oscar-díjra jelölt Zöld könyv – Útmutató az élethez  c. film. A főszerepet Mahershala Ali játszotta.

Christopher McCandles történetét dolgozza fel az Út a vadonba c. film, melynek a főszerepében Emil Hirsch-t láthattuk. A film rendezője Sean Penn volt.

Donald Crowhurst kalandos életét mutatja be A kegyelem című film. Donald szerepét Colin Firth játssza.

Tami Oldham túlélésének történetét dolgozza fel a Sodródás című film, amelyik főszerepében Shailene Woodley játszotta Tamit.

Hugh Glass életét láthatjuk a Visszatérő című filmben megjelenítve. A főszerepben Leonardo Dicaprio játszotta el a 19. századi vadász kalandos megmenekülését.

Nando Parrado gépe az Andokban lezuhan, az ezt követő történetet az Életben maradtak című filmből ismerhetjük meg. A főszerepben Ethan Hawke-t láthatjuk.

Akik szeretik a kutyákat, azoknak ezt a filmet látniuk kell! Leonhard Seppala és kutyája történetét a Togo című filmben láthatjuk. A főszerepet Willem Dafoe játssza.

Yossi Ghinsberg életét a Dzsungel című filmben láthattuk. Daniel Radcliffe kiválóan alakította Yossi szerepét, aki az unalom elől menekülve Dél-Amerikába megy, ahol azonban a dzsungelben elveszik.

Aron Ralston drasztikus színezetű életét a 127 óra c. film dolgozta fel. A főszerepet James Franco kapta.

Leírás

Történetük annyira egyedülálló, hogy Hollywood mindegyiket megfilmesítette. De hogy néztek ki a valóságban ezek a hősök?

Forrás: pluska.sk

Bevezető

Történetük annyira egyedülálló, hogy Hollywood mindegyiket megfilmesítette. De hogy néztek ki a valóságban ezek a hősök?

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Be

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment