Search by category:
Egyéb kategória

Matovič beszólt az Európai Gyógyszerügynökségnek is

Matovič beszólt az Európai Gyógyszerügynökségnek is
Hegedűs Norbert
2021. 03. 09., k – 15:30

2021. március 9., kedd – 15:30
Igor Matovič

Friss ikon
Off

Törzs

„Mindannyian nagyon örülnénk annak, ha az elkövetkező hónapokban megváltoztatná a munkaidejét a gyógyszerügynökség, és a nap 24 órájában, a hét minden napján dolgoznának, hogy ne három hónapig, hanem három hétig tartson az oltóanyag jóváhagyása. Mert életekről van szó” – üzente Matovič a közösségi hálón az EMA képviselőjének.

Christa Wirthumer-Hoche március 7-én az osztrák ORF televízióban azt tanácsolta az uniós országoknak, ne adjanak engedélyt a Szputnyik sürgősségi felhasználásra, amíg az Európai Gyógyszerügynökség be nem vizsgálta az orosz vakcina biztonságosságát és hatékonyságát. A folyamat a múlt héten elkezdődött.

A COVID-19 elleni orosz vakcina készítői erre válaszul megkérdőjelezték az Európai Gyógyszerügynökség pártatlanságát és bocsánatkérést követelnek.

PROSBA

Včera šéfka EMA (Európskej liekovej agentúry) Christa Wirthumerová-Hocheová odkázala nám – členským štátom EÚ,…Közzétette: Igor Matovic – 2021. március 9., kedd

Bevezető

Igor Matovič (OĽANO) miniszterelnök üdvözölné, ha az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) mielőbb jóváhagyná az új vakcinákat. A kormányfő Christa Wirthumer-Hoche, az EMA igazgatósági tagjának ajánlására reagálva monda ezt. Wirthumer-Hoche azt ajánlotta az Európai Unió tagállamainak, egyelőre ne oltsanak a Szputynik V-vel.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment