Search by category:
Egyéb kategória

Bajnokok Ligája – A Porto emberhátrányban ejtette ki a Juventust

Bajnokok Ligája – A Porto emberhátrányban ejtette ki a Juventust
Mészáros Richárd
2021. 03. 10., sze – 08:07

2021. március 10., szerda – 08:10
Bajnokok Ligája – A Porto emberhátrányban ejtette ki a Juventust

Friss ikon
Off

Törzs

Jól kezdett a Juventus, az első percek után azonban a Porto rendezte sorait és veszélyes kontratámadásokat vezetett, az egyik végén pedig büntetőhöz jutott és 20 perc után vezetett. A torinóiakat megzavarta a gól, feszülten, rengeteg hibával játszottak és az első félidőben nem tudtak mit kezdeni a portugálok feltolt védekezésével. A fordulás után nagyot fordult a meccs képe, a Juventus gyorsan egyenlített, majd emberelőnybe került és még a félidő közepe előtt Federico Chiesa második találatával átvette a vezetést.

A rendes játékidő folytatásában nagy fölényben volt a hazai együttes, ám nem tudott újra betalálni, így a hosszabbítás következett. A ráadás első felében csapkodó és durva volt a játék, a másodikban viszont egy szabadrúgásból Sergio Oliveira ismét gólt rúgott, amire hiába válaszolt gyorsan a Juve, a két idegenben szerzett gól a Porto továbbjutását eredményezte.

Bevezető

A Porto nagy meglepetésre kiejtette a Juventust, mivel a 2–1-re megnyert hazai mérkőzés után kedden hosszabbítást követően csak 3–2-re kapott ki a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment