Search by category:
Egyéb kategória

Kenneth Branagh Bee Gees-filmet rendez

Kenneth Branagh Bee Gees-filmet rendez
Juhász Katalin
2021. 03. 11., cs – 17:32

2021. március 11., csütörtök – 17:48
ddddd

Friss ikon
Off

Törzs

A mindeddig titokban tartott produkció a zenésztrió pályafutását mutatja be a kezdetektől. Azt az utat járja be, amelyen az alapító fivérek, Barry, Maurice és Robin Gibb eljutottak Ausztráliából Londonba, majd Amerikába, a szupersztárságig. Miután első daluk, a How can You Mend a Broken Heart váratlanul befutott, és a slágerlista élére került, a Bee Gees még számos népszerű dalt írt és adott elő, ők szerezték például a Szombat esti láz című, 1977-ben bemutatott kultfilm zenéjét is. 
A Bee Gees-film címéről még nem döntöttek, a szereposztást sem hozták nyilvánosságra. A forgatókönyvet Ben Elton írja, és Steven Spielberg Amblin Entertainment produkciós cége mellett a GK Films és a Sister produkciós cég dolgozik rajta. Barry Gibb executive producerként működik közre.
Az együttesről How Can You Mend a Broken Heart címmel az HBO mutatott be a közelmúltban egy dokumentumfilmet, amit Frank Marshall rendezett. Ebben is megszólal Barry Gibb, sőt az ő visszaemlékezésein alapul a film. Fivérei már nem élnek. (Maurice 2003-ban, Robin Gibb 2012-ben hunyt el).
Kenneth Branagh régi szokásához híven több filmen is dolgozik egyidejűleg, köztük a Belfast című társadalmi drámán és a Halál a Níluson című Agatha Christie-adaptáción. A 61 éves brit színész-rendezőt eddig öt alkalommal jelölték Oscar-díjra, az V. Henrikért 1990-ben rendezőként és színészként is. 

Bevezető
Los Angeles |

 A Shakespeare-drámák filmadaptációival világhírűvé vált brit Kenneth Branagh rendezi a Bee Gees együttesről szóló életrajzi filmet, amely a Paramount Filmstúdióban készül.

Település / hely
Los Angeles

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment