Search by category:
Egyéb kategória

Pellegrini: Krajčí lemondásának bejelentése csak a kormánykoalíció színjátéka

Pellegrini: Krajčí lemondásának bejelentése csak a kormánykoalíció színjátéka
Hegedűs Norbert
2021. 03. 11., cs – 16:41

2021. március 11., csütörtök – 16:48
Peter Pellegrini

Friss ikon
Off

Törzs

„Szó sincs őszinte önreflexióról a miniszter részéről, aki totális kudarcot vallott, ő csak egy politikai áldozat, hogy együtt maradjon a kormánykoalíció, pedig már régen elvesztette az emberek bizalmát” – mondta a volt miniszterelnök. Szerinte Krajčínak nem lett volna szabad miniszternek lennie. „Kudarcot vallott, és sokáig fog tartani, míg az utódja mindent helyrehoz” – tette hozzá.

Marek Krajčí egészségügyi miniszter távozik hivatalából. Ezt a csütörtöki sajtótájékoztatón jelentette be, és hozzátette, a két kisebb koalíciós partner ahhoz a feltételhez kötötte kormányban maradását, hogy ő lemond. Igor Matovič (OĽANO) miniszterelnök szerint csak azután kellene távoznia, ha már oltani fognak az országban a Szputnyik V vakcinával. Az oltóanyag megvásárlása és engedélyezése koalíciós válsághoz vezetett Szlovákiában.

Bevezető

Az, hogy Marek Krajčí (OĽANO) egészségügyi miniszter bejelentette lemondását, csak a kormánykoalíció színjátékának folytatása – véli Peter Pellegrini parlamenti képviselő, a Hlas parlamenten kívüli párt elnöke.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment