Search by category:
Egyéb kategória

Újabb ügyben indult büntetőeljárás Zoroslav Kollár vállalkozó ellen

Újabb ügyben indult büntetőeljárás Zoroslav Kollár vállalkozó ellen
Hegedűs Norbert
2021. 03. 11., cs – 12:47

2021. március 11., csütörtök – 13:04
Zoroslav Kollár

Friss ikon
Off

Törzs

„Megerősíthetem, hogy átvettük a büntetőeljárás megkezdéséről szóló határozatot. Az eljárás ellen fellebbezünk. Bővebben nem nyilatkozunk az ügyben” – mondta Berec. A rendőrség még 2020 októberében, a Forgószél fedőnevű akció keretében vette őrizetbe Zoroslav Kollárt, aki továbbra is letartóztatásban van. A szabadon bocsátási kérelmét a Szlovák Legfelsőbb Bíróság fogja elbírálni.

A SIS igazgatóját csütörtök reggel vették őrizetbe a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) emberei korrupció gyanújával. A Speciális Ügyészi Hivatal egyelőre nem kommentálta az őrizetbe vételt. Boris Kollár, a parlament és a Sme rodina mozgalom elnöke csütörtök reggel levélben kérte Zuzana Čaputová államfőtől, hogy átmenetileg függessze fel a hivatalából Pčolinskýt. Az elnök asszony a következő órákban hoz döntést az ügyben.

Vladimír Pčolinský

A NAKA őrizetbe vette a SIS vezetőjét

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) emberei csütörtök reggel őrizetbe vették Vladimír Pčolinskýt, a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) igazgatóját korrupció gyanúja miatt.

Bevezető

Újabb ügyben indult büntetőeljárás Zoroslav Kollár vállalkozó ellen. A TASR hírügynökséget az ügyvédje, Martin Berec tájékoztatta. Az eljárás Vladimír Pčolinský, a Szlovák Információs Szolgálat (SIS) igazgatójának állítólagos lefizetésével lehet összefüggésben. Pčolinskýt csütörtökön vették őrizetbe.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment