Search by category:
Egyéb kategória

Remišová: Új lendületet és nagy reformokat hozhat Krajčí leváltása

Remišová: Új lendületet és nagy reformokat hozhat Krajčí leváltása
Mészáros Richárd
2021. 03. 12., p – 09:39

2021. március 12., péntek – 09:50
Veronika Remišová

Friss ikon
Off

Törzs

„Az egészségügyi tárca élén történő változás, amelyet követeltünk, új lendületet hozhat a világjárvány kihívásainak kezelésében, egyúttal nagy reformokat hozhat az egészségügyi ellátás elengedhetetlen megújításához” – jelentette ki Remišová. Hozzátette: a Smer kormányzását követően rossz helyzetbe került egészségügy a súlyos járványügyi helyzet miatt már az ereje végén jár.

Mint mondja, a Za ľudí számára fontos, hogy a kormány a lehető legjobban tudjon működni, ehhez azonban elengedhetetlennek tartják a kormányon belüli és kívüli kommunikáció javítását. „A kormánynak kell megoldania az emberek problémáit, nem az embereknek a kormányét” – fűzte hozzá.

(mr, TASR)

Marek Krajčí

Krajčí még ma lemond

Pozsony |

Marek Krajčí (OĽaNO) egészségügy-miniszter még a mai nap folyamán benyújtja lemondását, nem szeretné ugyanis, ha a maradása további feszültséget szülne a kormánykoalíción belül.

Bevezető
Pozsony |

Az egészségügyi tárca élén történő változás új lendületet hozhat a járvány kezelését illetően, egyúttal nagy reformokat hozhat az egészségügy területén – véli Veronika Remišová miniszterelnök-helyettes, a Za ľudí elnöke.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment