Search by category:
Egyéb kategória

Szombaton ne várjuk a postást!

Szombaton ne várjuk a postást!
Molnár Iván
2021. 03. 12., p – 12:28

2021. március 12., péntek – 12:40
postás k

Friss ikon
Off

Törzs

„A hétvégén, vagyis március 13-án és 14-én az összes szlovákiai postahivatal zárva tart” – nyilatkozta lapunknak Iveta Dorčáková, a Szlovák Posta szóvivője. Az egyes postahivatalok aktuális nyitvatartási idejéről ide kattintva és a posta okostelefonos alkalmazásán keresztül tájékozódhatunk.

A hétvégi országos lezárás a lapok kézbesítését is érinti. Az előfizetők a lapok szombati, március 13-ai számához így csak hétfőn, március 15-én juthatnak hozzá.

Az Új Szó a rendelkezésére álló eszközökkel természetesen továbbra is szeretné legalább részben kárpótolni az előfizetőit. A lapterjesztés szüneteltetése idején a napilap szombati, digitális oldalait most is e-mailben juttatjuk el az olvasóinkhoz. Akik ehhez még nem adták meg az aktuális e-mail-címüket, azok ezt továbbra is megtehetik. Ehhez nem kell mást tenniük, mint ide kattintva kitölteni az adategyeztető lapot. A pár percet igénylő közreműködésüket a kapcsolattartás aktualizálásához előre is köszönjük.

Bevezető
Pozsony |

A járványhelyzetre hivatkozva a múlt hetihez hasonlóan a Szlovák Posta e hétvégén újra felfüggeszti a kézbesítést, és zárva tartanak a postahivatalok is.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Molnár Iván

Read More

Post Comment