Search by category:
Egyéb kategória

Az OĽaNO minden lehetőségre felkészült, hogy elkerüljék az előrehozott választásokat

Az OĽaNO minden lehetőségre felkészült, hogy elkerüljék az előrehozott választásokat
Mészáros Richárd
2021. 03. 16., k – 13:56

2021. március 16., kedd – 14:09
Jaroslav Naď

Friss ikon
Off

Törzs

„Hiába örülnek a Smer és Hlas képviselői, hogy újra hatalomra kerülnek. Nem fognak” – mondta Naď. A kérdésre, hogy az előrehozott választások megakadályozása érdekében akár képesek lennének-e meghozni azt az áldozatot is, hogy Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő lemond, nem válaszolt.

„Nem tudom, az összes alternatívára felkészültünk. A miniszterelnök meghallgatja a politikai partnereinek és a mozgalmon belüliek véleményét. Felelősségteljesen állunk hozzá” – fűzte hozzá.

„Bármilyen állásfoglalás korai lenne. Minden óráról órára változik. Senkit nem hibáztatunk, nem követelőzünk, nem támadunk” – mondta azzal, hogy csak azokat a dolgokat hozzák nyilvánosságra, amelyeket illetően már végleges döntések születtek.

Újságírói kérdésre, hogy felajánlották-e neki a kormányfői posztot, Naď azt válaszolta, „Ha ilyen ajánlatot kapnék, nagyon szépen megköszönném” – válaszolta. Hozzátette: „Személy szerint se ambícióm, se kedvem ebben az időben kormányfőnek lenni”. 

(Denník N)

Bevezető
Pozsony |

Az OĽaNO minden alternatívát számba vett, hogy ne kerüljön sor az előrehozott választásokra – jelentette ki Jaroslav Naď (OĽaNO) védelmi miniszter kedden.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment