Search by category:
Egyéb kategória

Bilincsbe vertek a rendőrök egy maszk nélkül buszra várakozó nőt Szepsiben

Bilincsbe vertek a rendőrök egy maszk nélkül buszra várakozó nőt Szepsiben
Németi Róbert
2021. 03. 16., k – 12:17

2021. március 16., kedd – 12:34
rendőrok foldon

Friss ikon
Off

Törzs

Az incidensre a szepsi integrált közlekedési terminál ötös számú buszmegállójánál került sor, melynél a rendőrség tájékoztatása és az egyik szemtanú szerint egy nő arcmaszk nélkül várakozott az autóbuszra.

„A nő épp keresztrejtvényt fejtegetett a buszmegállóban, amikor észrevetettem, hogy a távolból a rendőrök figyelik őt. A kültérben található buszmegállóban egyedül ült, nem volt rajta arcmaszk, de szerintem észre sem vette, hogy épp figyelik őt. Távolabb voltam tőlük, nem hallottam hogy pontosan miről beszéltek, de amikor odaléptek hozzá a rendőrök, láttam, hogy valamin vitáznak. Végül arra lettem figyelmes, hogy a nő elkezdett hadonászni, majd belerúgott az egyik rendőrbe. Ezt kisebb dulakodás követte, majd végül a rendőrökkel együtt a földre esett. A földre teperték, bilincsbe verték és elvitték a helyszínről” – nyilatkozta lapunknak az Eurobus egy neve elhallgatását kérő sofőrje.

 

Manapság szinte mindenhol ellenőrzik a járókelőket a rendőrök.

Leírás

Manapság szinte mindenhol ellenőrzik a járókelőket a rendőrök.

Ellenált a rendőröknek

A szemtanú által leírtakat az Új Szónak Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőr-kapitányság szóvivője is megerősítette. Elmondása szerint a helyszínen járőröző, elsősorban a járványhelyzet miatt érvényben lévő korlátozások betartását ellenőrző rendőrök és katonák egy maszk nélkül üldögélő nőre lettek figyelmesek.

„A rendőrök többször is felhívták a nő figyelmét az arcmaszk kötelező viselésére, mivel anélkül megsérti a jelenleg érvényben lévő törvényeket és veszélyezteti a körülötte lévőket. A nő figyelmen kívül hagyta a rendőrök utasításait és igazoltatni sem hagyta magát, távozni próbált a helyszínről. Arrogáns viselkedése és vulgáris megnyilvánulása miatt a rendőrök úgy döntöttek, hogy beviszik a legközelebbi rendőrállomásra. A nő továbbra sem volt hajlandó együttműködni, többször is belerúgott a rendőrökbe, ezért kényszerítő eszközöket kellett alkalmazniuk. A nő elvesztette stabilitását, a rendőrökkel együtt a földre esett. Végül megbilincselték és a legközelebbi rendőrállomásra vitték. Az esetet közrend elleni bűncselekményként könyveltük el” – közölte lapunkkal Lenka Ivanová rendőrségi szóvivő. Mivel egy kimondottan szélsőséges esetről van szó, az intézkedő rendőrök bánásmódjának és az egész eset átfogó kivizsgálásának érdekében a Kassai Kerületi Rendőr-kapitányság igazgatója belső vizsgálatot rendelt el.

Bevezető
Szepsi |

Többszörös figyelmeztetés ellenére sem vette fel a maszkot egy buszra várakozó nő hétfő reggel, ezért a rendőrök igazoltatni próbálták. Mivel a nő nem volt hajlandó együttműködni, vulgáris volt és megtámadta a rendőröket, a földre teperték, bilincsbe verték és bevitték a rendőrállomásra. A Kassai Kerületi Rendőr-kapitányság belső vizsgálatot indított, hogy kiderítsék, törvényesen jártak-e el a rendőrök.  

Település / hely
Szepsi

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Németi Róbert

Read More

Post Comment