Search by category:
Egyéb kategória

MMA: 15 ezer nézőt vár az UFC

MMA: 15 ezer nézőt vár az UFC
Mészáros György
2021. 03. 16., k – 18:17

2021. március 16., kedd – 20:00
 Israel Adesanya

Friss ikon
Off

Törzs

A Kamaru Usman–Jorge Masvidal visszavágó lesz az UFC 261-es eseményének fő bunyója, melyet április 24-én szerveznek a floridai Jacksonville városában. Ha minden igaz, nem kevesebb mint 15 ezer szurkoló tombolhat majd több mint egy év után újra együtt, élőben. 

A nigériai Usman, miután legutóbb megvédte a bajnoki övét, felszólította Masvidalt, hogy ne csak a száját járassa, küzdjön meg vele. Usman bajnokként hívta ki a ranglistán tőle lejjebb elhelyezkedő Masvidalt, hogy megismételjék kettejük harcát. 2020 nyarán Masvidal a koronavírusos Gilbert Burns helyett ugrott be egy Usman elleni bajnoki meccsen, de csak hat napja volt felkészülni. Usman magabiztosan hozta a meccset. Masvidal pedig a rövid felkészülést kifogásolta. Ezúttal viszont a közönség is mellette lesz, mivel a meccset Floridában rendezik, ahol Masvidal él és született. 

Bevezető

„Hölgyeim és uraim, visszatértünk” – hangzott el a legjelentősebb MMA-szervezet, az UFC elnöke, Dana White hétfő Twitter-videójában. Több mint egy év után tervez eseményt az UFC ismét telt házas arénában, és nem is akármilyen bunyót visznek nézők elé. 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Fekete Nándor

Read More

Post Comment