Search by category:
Egyéb kategória

Biden lelketlen gyilkosnak nevezte Putyint, aki szerinte meg fog fizetni az amerikai választások befolyásolásáért

Biden lelketlen gyilkosnak nevezte Putyint, aki szerinte meg fog fizetni az amerikai választások befolyásolásáért
Hegedűs Norbert
2021. 03. 17., sze – 15:14

2021. március 17., szerda – 15:17
Joe Biden

Friss ikon
Off

Törzs

Az ABC News amerikai hírcsatornán szerdán közzétett interjújában Biden jelezte: hamarosan kiderül, milyen következményekkel kell számolnia az orosz vezetőnek, de többet nem árult el.

Kedden nyilvánosságra hoztak egy amerikai hírszerzési jelentést, amely szerint Putyin állt az amerikai elnökválasztás kimenetelének befolyásolására tett orosz kísérlet mögött. Moszkva alaptalannak nevezte a vádakat.

Az orosz házelnök szerint senkinek sem szabad úgy beszélni Putyinról, mint ahogy azt Biden tette

Senkinek sem szabad így beszélni a vezetőnkről” – írta Vjacseszlav Vologyin, az orosz parlament alsóházának elnöke szerdán a Telegram-csatornáján arra regálva, hogy Joe Biden amerikai elnök egy tévéinterjúban, kérdésre válaszolva gyilkosnak minősítette orosz hivatali partnerét, Vlagyimir Putyint.

A Fehér Ház lakója kilátásba helyezte, hogy Putyin „meg fog fizetni” a 2020-as amerikai elnökválasztásba történt állítólagos orosz beavatkozás miatt.

„Biden mai kijelentése túlmegy a józan ész határán. Így nem viselkedhet egy olyan ország vezetője, amely a demokratikus elvek és az erkölcs hordozójának szerepére pályázik. Így beszélni az államfőnkről senkinek sem megengedett”.

Bevezető

Joe Biden amerikai elnök lelketlen gyilkosnak nevezte Vlagyimir Putyin orosz államfőt, és azt ígérte, meg fog fizetni azért, hogy Donald Trump előző amerikai elnök javára próbálta billenteni a 2020-as elnökválasztást.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment