Search by category:
Egyéb kategória

Elindult az elektronikus váróterem, ahol regisztrálni lehet a koronavírus elleni védőoltásra

Elindult az elektronikus váróterem, ahol regisztrálni lehet a koronavírus elleni védőoltásra
Hegedűs Norbert
2021. 03. 17., sze – 12:22

2021. március 17., szerda – 12:22
koronavírus-vakcina

Friss ikon
On

Törzs

A váróterem a vakcinacia.nczisk.sk linket érhető el.

Az elektronikus váróteremmel akarják elejét venni az előzködésnek, és annak, hogy harcolni kelljen az oltási időpontokért.

Elvileg hétfőn kellett volna elindulnia, azonban ez nem jött össze.

Jelenleg a 60 év fölöttiek, az egészségügyi dolgozók és a szociális munkások regisztrálhatnak. A váróterem élesítésének időpontjában egyetlen szabad időpont sem volt az oltóhelyeken.

Az elektronikus váróterembe való bejelentkezés több lépésből áll. Az oltásra jogosult érdeklődő először kiválasztja a megfelelő kategóriát. Ezután kitölti a személyes adatait (név, személyi szám, cím, telefonszám). Végül kiválaszthatja azt is, hol szeretné beoltatni magát. Nem kell feltétlenül az állandó lakhelyét megadni. Több helyszínt is választhat, így elkerülhető, hogy az embereknek utazniuk kelljen az oltás miatt.

Ezt követően az alkalmazásban megjelennek a szabad oltási helyek. Ha nincsenek ilyenek, az érdeklődő várólistára kerül. A rendszer minden regisztráció után generál majd egy PIN kódot, amelyet a jelentkező SMS-ben vagy e-mailben fog megkapni.

A várólistára került jelentkező a regisztráció után is módosíthatja az adatait, vagy vissza is vonhatja a regisztrációt.

A váróteremmel kapcsolatban Eduard Heger (OľaNO) és Veronika Remišová (Za ľudí) tartanak majd sajtótájékoztatót

(ú, tasr)

Bevezető

Az Egészségügyi Információk Nemzeti Központja (NCZI) szerdán elindította az elektronikus várótermet, ahol a lakosok regisztrálhatnak a Covid-19 elleni vérőoltásra.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment