Search by category:
Egyéb kategória

Szoros együttműködés az egészségügyi ellátásért

Szoros együttműködés az egészségügyi ellátásért
Vataščin Péter
2021. 03. 19., p – 17:54

2021. március 20., szombat – 15:19
Komárom

Friss ikon
Off

Törzs

Miroslav Jaška a kórház helyzetéről beszámolva egyebek mellett elmondta, több vakcina érkezésére számítanak a következő hetekben, ugyanakkor már most is nyitottak újabb időpontokat az oltópontjukon. Örömmel fogadják, hogy a város is lobbizik az oltóanyagokért, így most már fokozatosan több vakcina érkezik Komáromba. Év végéig elkészül az új sürgősségi fogadó pavilon, amely az ország egyik legmodernebb ellátóhelye lesz. Kiemelte, a belgyógyászat átalakításakor nem csak az épület külsejét újították fel, hanem a belső részt is a modern kezelés körülményeinek figyelembevételével, így az most a koronavírusos betegek ellátásában is nagy segítséget jelent.

Viola Miklós arról tájékoztatott, hogy az új oltási tervekben a megyei önkormányzatok is kaptak feladatokat, így az egészségügyi bizottságon és a megyei képviselőkön keresztül is segíteni tudnak az ügyben. Mindent megtesznek azért, hogy akár egy újabb oltópont is nyílhasson a Komáromi járásban. A fejlesztések kapcsán támogatásáról biztosította a kórházat.

Keszegh Béla az önkormányzat támogatásáról biztosította a kórház vezetőjét. A város olyan új lélegeztetőgépek beszerzésében igyekszik segíteni, amelyek a koronavírusos mellett más betegségek hatékony kezelésben is kulcsfontosságú szerepet tölthetnek be. Ami az oltást illeti, elmondta, az önkormányzat szükség esetén nagyobb termeket is tud biztosítani a tömeges oltáshoz.

Bevezető
Komárom |

Péntek délelőtt egészségügyi témákban egyeztetett a városházán a komáromi kórház igazgatója, Miroslav Jaška, a megyei egészségügyi szakbizottság elnöke, Viola Miklós és Keszegh Béla polgármester – közölte a komáromi önkormányzat.

Címkék

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment