Search by category:
Egyéb kategória

Kollár: Matovič vagy megváltozik és kormányfő marad, vagy távoznia kell

Kollár: Matovič vagy megváltozik és kormányfő marad, vagy távoznia kell
Mészáros Richárd
2021. 03. 20., szo – 12:47

2021. március 20., szombat – 13:00
Boris Kollár

Friss ikon
Off

Törzs

Kollár elismételte, a személyi változások nem hoznának érdemi változást, csak máshová helyeznék a konfliktust. A lecserélt miniszterek ugyanis érvényesíthetnék a parlamenti mandátumukat. „A cirkusz a parlamentbe helyeződne át” – mondta. Hozzátette: bár el tudna képzelni egy hármas koalíciót is, ő maga továbbra is a négyes koalíciót támogatja. A Za ľudí pártnak azt üzente, legyenek nyitottak, és ne kövessenek el mindent azért, hogy előrehozott választásokra kerüljön sor.

A házelnök megdicsérte a miniszterelnököt, amiért az utóbbi időben visszafogott a külső kommunikációt illetően. „Ez nem mondható el Richard Sulíkról” – fűzte hozzá azzal, hogy ha valami elromlik, azt nem lehet gyűlöletkeltéssel megoldani.

Kollár arról is beszélt, hogy az SaS egyik képviselője a kormány ellen szövetkezett. „Amikor egy koalíciós képviselő meg akarja buktatni a saját kormányát, az már nem vicc” – mondta. Azt, hogy konkrétan kiről van szó, nem pontosította.

(Denník N)

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) vagy megváltozik és kormányfő marad, vagy másnak kell majd a helyére lépnie – jelentette ki Boris Kollár (Sme rodina) házelnök az RTVS Sobotné dialógy című műsorában.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment