Search by category:
Egyéb kategória

Sulík pletykának nevezte Kollár állítását

Sulík pletykának nevezte Kollár állítását
Mészáros Richárd
2021. 03. 20., szo – 17:07

2021. március 20., szombat – 17:23
Richard Sulík

Friss ikon
Off

Törzs

Sulík szerint az érintett képviselőjük Miroslav Žiak, aki bár tényleg váltott néhány szót az ellenzékiekkel, ám Kollár eltorzította annak témáját. „Boris Kollárnak meg kéne győződnie a pletyka valóságosságáról azelőtt, hogy azokat terjeszteni kezdené” – mondta Sulík.

Žiak a Denník N-nek megerősítette, hogy a héten beszélt Tomáš Tarabával, akivel emberileg remekül megértik egymást. „Arról kérdeztem, hogy a távozásunk után támogatják-e majd Igor Matovič kormányát. Ő azt mondta, hogy semmilyen körülmény között, és itt véget is ért” – mondta.

A rövid párbeszédről híre egy másik ellenzéki képviselő, Ján Podmanický fülébe juthatott, aki erről egy tévéműsorban nyilvánosan beszélt. Žiak szerint így juthatott el az információ Kollárhoz, aki ezt a szombati műsorban felhasználta Sulík ellen. 

Boris Kollár

Kollár: Matovič vagy megváltozik és kormányfő marad, vagy távoznia kell

Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) vagy megváltozik és kormányfő marad, vagy másnak kell majd a helyére lépnie – jelentette ki Boris Kollár (Sme rodina) házelnök az RTVS Sobotné dialógy című műsorában.

(Denník N)

Bevezető
Pozsony |

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter pletykának nevezte Boris Kollár (Sme rodina) az RTVS Sobotné dialógy című műsorban tett állítását, mely szerint az SaS egyik képviselője az ellenzékkel tárgyalt a saját kormányának megbuktatásáról.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment