Search by category:
Egyéb kategória

Röplabda: Sima komáromi győzelem az első elődöntőben

Röplabda: Sima komáromi győzelem az első elődöntőben
Lencsés Zoltán
2021. 03. 21., v – 18:46

2021. március 21., vasárnap – 19:00
röplabda

Friss ikon
Off

Törzs

Az első játszmát a komáromiak kezdték jobban, szervezetten és pontosabban játszottak. A hazaiak néhányszor egyenlítettek, azonban egyszer sem vezettek. A játszma vége felé gyorsítottak a Duna-partiak, három pont előnyt szereztek, amelyet meg is őriztek, és 25:22-vel zártak – 1:0.

A második játszmát aktívabban kezdték a hazaiak, 5:2-re vezettek. Robin Pělucha vezetőedző legénysége azonban időben reagált. Percek alatt átvették a vezetést, gyorsították a támadásokat, aminek több ki nem kényszerített hiba lett a következménye eperjesi oldalon. 16:16-ra még így is egyenlíteni tudtak, de ezután a komáromiak megint tisztábban röplabdáztak, és 25:21-re nyerték a játszmát – 2:0. 

A harmadik, utolsó játszma volt időben a legrövidebb. A komáromiak már az első harmadában megszerezték azt a pontkülönbséget (12:8), amely szükséges a nyugodt és pontos játékhoz, s utána már csak annak megtartására törekedtek. Ez így is történt, 25:20-szal, 3:0-ra nyerték a meccset. A halasztások miatt csak két győzelemig tartó minisorozat szerdán folytatódik.

Bevezető

A Rieker UJS Komárom egyetemi extraligás férfi-röplabdacsapata a papírformát felborítva meggyőző, 3:0-s győzelmet aratott Eperjesen a playoff-elődöntő első mérkőzésén.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Jóba Mihály

Read More

Post Comment