Search by category:
Egyéb kategória

Téma a VASÁRNAPBAN: Biztosítunk és félünk

Téma a VASÁRNAPBAN: Biztosítunk és félünk
Mayer-Ázsoth Réka
2021. 03. 22., h – 08:41

2021. március 22., hétfő – 08:41
Vasárnap

Friss ikon
Off

Törzs

Aki viszont csak most akar biztosítást kötni, az szigorúbb feltételekkel teheti meg, és kifizetésre is csak hónapok múltán számíthat.

Talán soha nem volt akkora jelentősége az életbiztosításnak, mint a mostani járványidőszakban, amikor sokak kieső jövedelmét pótolhatja, gyógyulását segítheti a magánbiztosítótól kapott összeg. De korántsem mindegy, milyen kockázati tényezők esetére és mikor kötöttük meg a biztosítást.

 

Melyik Szlovákiában működő biztosító fizet a Covid–19 okozta súlyos megbetegedés esetén? Mikor nem fizet a biztosító? Milyen feltételeket kell teljesíteni? Mi a helyzet a betegség tartós hatásaival? Számolnak-e a biztosítók rokkantsággal? Mitől tartanak leginkább a biztosítók ügyfelei? Melyik biztosítási formák vonatkozhatnak a Covid–19 járványra? Meddig kell várni a biztosítás érvényességére? Mikor fizetnek?

Vrabec Mária riportjában ezekre a kérdésekre is választ kapnak a már megvásárolható Vasárnapban.

Bevezető

Akinek már volt életbiztosítása, az most legalább némi pénzre számíthat, ha a koronavírus miatt kényszerül betegállományba, kórházba, ne adjʼ isten meghal a hozzátartozója.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment