Search by category:
Egyéb kategória

Miről ír a szerdai Új Szó?

Miről ír a szerdai Új Szó?
Hegedűs Norbert
2021. 03. 23., k – 19:57

2021. március 23., kedd – 19:57
aa

Friss ikon
Off

Törzs

A közélet rovatban a továbbra is zajló kormányválságról, a magyar pártok egyesüléséről és a szlovákiai idegenforgalom helyzetéről olvashatnak.

A régió rovat beszámol arról, hogy felújították a lévai kórház klinikai-biokémiai osztályát. Egy tisztítóberendezés megvásárlása érdekében ismét példaértékűen összefogtak a csallóköziek. Bemutatunk egy háromgenerációs méhészcsaládot, akik Bolyban a vándorméhészettel próbálkoznak.

A vélemény rovatban Dudás Tamás és Martin Vančo cikkét olvashatják.

Kultúra: Szigeti József népszínművében, Eperjes Károly rendezésében hét év után tér vissza a Komáromi Jókai Színházba Dráfi Mátyás. Elkészült Petr Oukropec családi filmje, a Martin és az erdő titkai, amely gyerekeknek és szülőknek is jó szórakozást nyújt, miközben új ismereteket nyújt az az erdőről, ahova a szereplők nyári táborba mennek. Forradalmi újítás a SoundCloud streaming-szolgáltatónál: áprilistól jön a zenészbarát bevétel-elolsztás. Elhunyt Hana Hegerová, a cseh sanzon királynője. 

Sport: Škriniar és Bénes is a fedélzeten – Cipruson kezdi meg vb-selejtezős szereplését a szlovák labdarúgó-válogatott. A friss világkupa-győztes Petra Vlhová hazatért a nagy kristályglóbusszal. 

Bevezető

Tekintse meg a holnapi lap tartalmát!

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment