Search by category:
Egyéb kategória

A kormány jóváhagyta a járások fertőzöttség szerinti felosztását

A kormány jóváhagyta a járások fertőzöttség szerinti felosztását
Mészáros Richárd
2021. 03. 24., sze – 10:04

2021. március 24., szerda – 10:16
koronavírus

Friss ikon
Off

Törzs

Jövő héttől fekete besorolású lesz a Csacai, Gölnicbányai, Illavai, Korponai, Kiszucaújhelyi, Losonci, Miavai, Vágújhelyi, Poltári, Poprádi, Rózsahegyi, Trencséni, Stubnyafürdői és Zsolnai járás.

Harmadfokú, bordó riasztás lesz érvényes a legtöbb járásban, köztük az öt Pozsonyi járásban, a négy Kassai járásban, a déli járások közül pedig a Dunaszerdahelyiben, a Galántaiban, a Kassa-vidékiben, a Komáromiban, a Nagymihályiban, a Nagykürtösiben, a Rimaszombatiban, a Rozsnyóiban, a Szenciben, a Tőketerebesiben és a Vágsellyeiben.

Hét járásban másodfokú, piros riasztás lesz érvényben. A déli járások közül a Lévai, a Nyitrai és az Érsekújvári tartozik ebbe a kategóriába.

Bevezető
Pozsony |

A Covid-automata értelmében jövő hétfőtől 14 járás lesz fekete besorolású, ezekben negyedfokú riasztás lesz érvényben. 58 járás bordó, 7 pedig piros besorolású lesz. Ami az egész ország besorolását illeti, Szlovákia továbbra is fekete fázisban van. A kormány a szerdai ülésén jóváhagyta a járások Covid-automata, illetve a fertőzöttség mértéke szerinti felosztását.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment