Search by category:
Egyéb kategória

Rajtol a komáromiak 2. döntősorozata

Rajtol a komáromiak 2. döntősorozata
Mészáros György
2021. 03. 26., p – 18:23

2021. március 27., szombat – 13:00
komáromi Rieker UJS

Friss ikon
Off

Törzs

Az elsőre hat évvel ezelőtt került sor. A 2015-ös fináléban a komáromiak az eperjesi gárdával találkoztak, akik nem adtak nekik esélyt (0:4). Azaz az idei, Myjava elleni sorozatban első döntőbeli győzelmükért is harcolnak a Duna-partiak.
A mostani szezon a koronavírus-járvány miatt rendhagyóan alakult, az alapszakaszbeli meccsek után a playoffot is felkavarták a halasztások. A komáromiak így végül csak két győztes meccsig tartó elődöntőt játszottak a Prešov csapata ellen (2:0), míg a Myjava öt találkozó után jutott túl a kassaiakon (3:2), Ráadásul így az alapszakasz-második erdőhátiak bő másfél hetet pihenhettek, míg a komáromiak folytatják a szerda-szombat ritmust. 
Ami viszont közös mindkét döntős esetében, hogy még sosem voltak bajnokok, azaz új aranyérmest avatnak majd az egyik fél három győzelméig tartó sorozat végén. Hogy ki lesz az, nehéz megjósolni, az alapszakasz mindkét egymás elleni meccsét a Myjava nyerte (3:1 és 3:0), ugyanakkor a fogadóirodák szorzói a lendületbe jött komáromiakat favorizálják. 
A mai találkozót a huste.tv élőben közvetíti. 

Bevezető

A komáromi Rieker UJS férfi-röplabdaklub történetének második extraligás döntősorozata rajtol el szombaton (15.00) Myjaván.
 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Orosky Tamás

Read More

Post Comment