Search by category:
Egyéb kategória

Sulík még ma találkozik Hegerrel

Sulík még ma találkozik Hegerrel
Mészáros Richárd
2021. 03. 28., v – 19:40

2021. március 28., vasárnap – 19:50
Richard Sulík

Friss ikon
Off

Törzs

Sulík kijelentette, elfogadják Matovič ajánlatát, és hozzá hasonlóan, egy bizonyos mértékig ők is hajlandóak elállni követeléseiktől. Az SaS várakozásai szerint mindhárom miniszterük visszatér, így újra Sulík vezeti majd a gazdasági, Branislav Gröhling az oktatási, Ivan Korčok pedig a külügyi tárcát.

Az SaS vezetője Matovičcsal is szeretné rendezni viszonyát. „Meg szeretném hívni Igor Matovičot egy ebédre vagy vacsorára, valami jót főzök neki. Van egy kiváló pizzasütőm, az remek lesz” – mondta.

Újságírói kérdésre válaszol elmondta, nem lát problémát abban, hogy Matovič venné át a pénzügyi tárca vezetését. „Szeretnénk esélyt adni. A döntést tiszteletben tartjuk, nem avatkozunk bele az OĽaNO személyzeti politikájába” – fűzte hozzá.

Igor Matovič

Matovič kormányfőként befejezi, pénzügyminiszterként folytatná

Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) kormányfő Eduard Heger (OĽaNO) pénzügyminiszterrel cserélne helyet – jelentette be vasárnap kora este. Hozzátette: az SaS és Za ľudí felé támasztott követeléseit visszavonja.

Bevezető
Pozsony |

Richard Sulík kijelentette, értékeli Igor Matovič (OĽaNO) államférfiúi lépését, és még ma találkozik Eduard Heger (OĽaNO) miniszterelnök-jelölttel.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment