Search by category:
Egyéb kategória

Új pihenőhelyet építenek a magyar határ közelében

Új pihenőhelyet építenek a magyar határ közelében
Demecs Péter
2021. 03. 28., v – 20:45

2021. március 29., hétfő – 07:00
Pihenőhely

Friss ikon
Off

Törzs

A szlovák–magyar határ közelében, Miglécnémetinél (Milhosť) megépülő pihenőhelyeken összesen 137 parkolóhely lesz. A tervek szerint elektronikus sztrádamatricákat is lehet majd venni, a turisták pedig tájékoztatást kapnak a régió legérdekesebb látnivalóiról. Illemhelyiségeken kívül zuhanyok is lesznek a pihenőhelyeken.

Az NDS szerint az új pihenőhelyek megnyitása elsősorban a megnövekedett forgalom miatt szükséges. A pihenőhelyeket a rendőrség is használhatja majd a teherautók és kamionok előírt súlyának ellenőrzésére. A parkolók egész területét biztonsági kamerarendszerrel fogják figyelni. A projekt megvalósítására kiírt versenytárgyalást a Strabag társaság nyerte meg, a beruházás értéke túllépi a nyolcmillió eurót. A munkálatokat az NDS szerint a következő hetekben kellene megkezdeni, az építkezés időtartama alatt nem kell különösebb forgalomkorlátozásokra számítani. A pihenőhelyeket a tervek szerint 2022 végén adják át a forgalomnak. 

Bevezető
Pozsony |

Kényelmesebb lesz a közlekedés a D4-es autópályán, a Nemzeti Autópálya-kezelő Társaság (NDS) új pihenőhelyet épít a sztráda mindkét oldalán.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Demecs Péter

Read More

Post Comment