Search by category:
Egyéb kategória

Dunaszerdahely: egy hajnali randin megtámadták és megzsarolták a férfit

Dunaszerdahely: egy hajnali randin megtámadták és megzsarolták a férfit
Balázs Lilla
2021. 03. 29., h – 13:04

2021. március 29., hétfő – 13:53
zsarolás

Friss ikon
Off

Törzs

Három embert vettek őrizetbe a Dunaszerdahelyen történt bűncselekmény miatt.

Pénteken, a kora reggeli órákban egy 18 éves férfi találkozott a 24 éves Sabrinával. Nem sokkal azután, hogy a nő beszállt az autóba, a Kračanská úti parkolóba mentek.

Alighogy leparkolt az autó, a 28 éves Roman és a 20 éves Silvia jelent meg az autó mellett. Roman egy husángot tartott a kezében, amivel rátámadt a 18 éves áldozatra és azzal fenyegette, hogy megveri őt.

A támadó azt állította, hogy Sabrina az ő terhes asszonya – ami persze nem volt igaz – és ha nem akar magának gondot, akkor fizessen neki. Mindeközben Sabrina 10 eurót tett zsebre és kilopta az autó, 500 eurót érő hangtechnikáját, mellyel Silvia távozott.

Az áldozat attól tartva, hogy megverik, Romannal és Sabrinával beült az autóba és a legközelebbi pénzautomatához sietett. 2 km-t haladtak, ezután az áldozat kiugrott az autóból és hazarohant, hogy értesítse a rendőröket. Autójához már a rendőrökkel együtt tért vissza.

A helyszín- és személyleírás alapján rögtön tudták melyik Sabrináról van szó.

Meg is találták a tettest, társával, Silviával együtt a Kračanská úti lakásában. Mindkét nőt bilincsbe verték és a rendőrőrsre vitték. Az autó hangtechnikáját a közeli betonfal mellett találták meg. 

Végül a harmadik tettest is megtalálták, akit szintén cellába zártak.

A két nő és férfi ellen eljárás indult zsarolás vádjával, amiért akár 10 év börtönt is kaphatnak – írja bejegyzésében a rendőrség.

Bevezető
Dunaszerdahely |

A dunaszerdahelyi Sabrinával lett volna egy pikáns találkája egy fiatalembernek.

Település / hely
Dunaszerdahely

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment