Search by category:
Egyéb kategória

Mától 14 járás fekete besorolású

Mától 14 járás fekete besorolású
Hegedűs Norbert
2021. 03. 29., h – 09:57

2021. március 29., hétfő – 09:57
a

Friss ikon
Off

Törzs

A fekete járásokban negyedfokú riasztás van érvényben. Ami az egész ország besorolását illeti, Szlovákia továbbra is fekete fázisban van. A kormány a március 24-ei ülésén hagyta jóvá a járások Covid-automata, illetve a fertőzöttség mértéke szerinti felosztását.

Hétfőtől fekete besorolású a Csacai (Čadca), Gölnicbányai (Gelnica), Illavai (Ilava), Korponai (Krupina), Kiszucaújhelyi (Kysucké Nové Mesto), Losonci (Lučenec), Miavai (Myjava), Vágújhelyi (Nové Mesto nad Váhom), Poltári (Poltár), Poprádi (Poprad), Rózsahegyi (Ružomberok), Trencséni (Trenčín), Stubnyafürdői (Turčianske Teplice) és Zsolnai (Žilina) járás.

Harmadfokú, bordó riasztás érvényes a legtöbb járásban, köztük az öt pozsonyi (Bratislava) járásban, a négy kassai (Košice) járásban, a déli járások közül pedig a Dunaszerdahelyiben (Dunajská Streda), a Galántaiban (Galanta), a Kassa-vidékiben (Košice-okolie), a Komáromiban (Komárno), a Nagymihályiban (Michalovce), a Nagykürtösiben (Veľký Krtíš), a Rimaszombatiban (Rimavská Sobota), a Rozsnyóiban (Rožňava), a Szenciben (Senec), a Tőketerebesiben (Trebišov) és a Vágsellyeiben (Šaľa).

Hét járásban másodfokú, piros riasztás van érvényben. A déli járások közül a Lévai (Levice), a Nyitrai (Nitra) és az Érsekújvári (Nové Zámky) tartozik ebbe a kategóriába.

Bevezető

A Covid-automata értelmében hétfőtől 14 járás fekete, 58 bordó, 7 pedig piros besorolású. 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment