Search by category:
Egyéb kategória

A kormány jóváhagyta a járások Covid-automata szerinti felosztását

A kormány jóváhagyta a járások Covid-automata szerinti felosztását
Hegedűs Norbert
2021. 03. 31., sze – 09:40

2021. március 31., szerda – 09:45
a

Friss ikon
Off

Törzs

Jövő héttől fekete besorolású lesz a Csacai (Čadca), Illavai (Ilava), Korponai (Krupina), Kiszucaújhelyi (Kysucké Nové Mesto), Losonci (Lučenec), Miavai (Myjava), Vágújhelyi (Nové Mesto nad Váhom), Poltári (Poltár), Poprádi (Poprad) és Trencséni (Trenčín) járás.

Harmadfokú, bordó riasztás lesz érvényes a legtöbb járásban, köztük négy pozsonyi (Bratislava) járásban, a déli járások közül pedig a Dunaszerdahelyiben (Dunajská Streda), a Galántaiban (Galanta), a Nagymihályiban (Michalovce), a Nagykürtösiben (Veľký Krtíš), a Rimaszombatiban (Rimavská Sobota), a Rozsnyóiban (Rožňava), a Szenciben (Senec), a Tőketerebesiben (Trebišov) és a Vágsellyeiben (Šaľa).

17 járásban másodfokú, piros riasztás lesz érvényben. A déli járások közül a Komáromi (Komárno), a négy kassai (Košice), a Kassa-vidéki (Košice-okolie), a Lévai (Levice), a Nyitrai (Nitra) és az Érsekújvári (Nové Zámky) tartozik ebbe a kategóriába.

Bevezető

A Covid-automata értelmében jövő hétfőtől (április 5.) 10 járás lesz fekete besorolású, ezekben negyedfokú riasztás lesz érvényben. 52 járás bordó, 17 pedig piros besorolású lesz. Ami az egész ország besorolását illeti, Szlovákia továbbra is fekete fázisban van. A kormány a szerdai ülésén hagyta jóvá a járások Covid-automata, illetve a fertőzöttség mértéke szerinti felosztását.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment