Search by category:
Egyéb kategória

Szigorítják a határellenőrzést a húsvéti ünnepek alatt

Szigorítják a határellenőrzést a húsvéti ünnepek alatt
Mészáros Richárd
2021. 04. 01., cs – 16:58

2021. április 1., csütörtök – 17:00
határátkelőhely

Friss ikon
Off

Törzs

Az Ausztriával, Magyarországgal, Lengyelországgal és a Csehországgal közös határátkelőket folyamatosan ellenőrzik. „Ellenőriznek mindenkit, aki személyautóval, tömegközlekedési eszközön, illetve gyalogosan akar belépni Szlovákia területére” – közölte a szóvivő. A lezárt határátkelőket továbbra is felügyeli a rendőrség.

A járáshatárokon szigorúbban fognak ellenőrizni. A rendőrök elsősorban az ún. fekete járásokat felügyelik. „A lehető legnagyobb számú egyenruhást és civil rendőrt bevetjük, a hadsereg tagjai is segítenek a rendőrségnek” – mondta Bárdyová.

A rendőrség tájékoztatása szerint a közúti közlekedést is intenzíven ellenőrizni fogják. Különösen odafigyelnek az ittas, vagy más függőséget okozó szer hatása alatt vezető sofőrök kiszűrésére.

Bevezető
Pozsony |

Április 1. és 5. között, a húsvéti ünnepek ideje alatt szigorítja a rendőrség az ellenőrzést a határátkelőkön, a cél a járványügyi intézkedések fokozott betartatása. Folyamatosan ellenőrzik a határra érkezőket, a járáshatárokon rendőröket és a katonaságot is bevetik. A rendőrség közúti ellenőrzéseket is tart – tájékoztatott Denisa Bárdyová, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment