Search by category:
Egyéb kategória

A csalások megelőzése végett módosították az oltásra való jelentkezést

A csalások megelőzése végett módosították az oltásra való jelentkezést
Hegedűs Norbert
2021. 04. 06., k – 19:23

2021. április 6., kedd – 19:30
koronavírus-vakcina

Friss ikon
Off

Törzs

Azok, akik az első fázisban jogosultak az oltásra, ezután is a megszokott módon jelentkezhetnek az ún. elektronikus váróterembe, de csak azt követően kapnak időpontot az oltásra, hogy a munkáltató igazolta az általuk feltüntetett adatokat.

A gyakorlatban ez úgy fog kinézni, hogy az oltásra jogosult alkalmazott bejelentkezik a váróterembe (https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia). Ezt követően a munkáltató felveszi a kapcsolatot az egészségügy-minisztériummal az ockovanie.faza1@health.gov.sk e-mail címen keresztül. A tárca szakemberei ezután adatokat fognak kérni a regisztrált alkalmazottról, ilyen módon azonosítva és ellenőrizve őt.

Az első fázisban az egészségügyi dolgozók, az orvostanhallgatók, az egyéb kórházban dolgozó alkalmazottak, a szociális munkások, a mentősök, a kórházlelkészek, illetve a szociális intézetekben szolgálatot teljesítő lelkészek, a mobil tesztelőállomások tesztalanyokkal érintkező alkalmazottai, a marginalizálódott roma közösségekben vagy hajléktalanokkal dolgozó szociális alkalmazottak, illetve a tesztelőállomásokon vagy az egészségügyi intézetekben segédkező katonák, rendőrök és tűzoltók jogosultak az oltásra.

Bevezető

A Szlovák Egészségügyi Minisztérium kedden módosította a COVID-19 betegség elleni oltásra való jelentkezés feltételeit úgy, hogy ne lehessen visszaélni a regisztrációval. A TASR hírügynökséget Zuzana Eliášová, az egészségügyi tárca szóvivője tájékoztatta kedden.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment