Search by category:
Egyéb kategória

Matovič szerint „piszkos játékra” használják fel a Szputnyikot

Matovič szerint „piszkos játékra” használják fel a Szputnyikot
Mészáros Richárd
2021. 04. 07., sze – 22:20

2021. április 8., csütörtök – 07:00
Igor Matovič

Friss ikon
Off

Törzs

„Szívesen megírnám őszintén, hogy milyen disznóságokra képes valaki annak érdekében, hogy elérje a piszkos célját. Erre azonban most nincs idő – egyelőre hallgatok, ahogy az elmúlt hetekben is, és a lényegre összpontosítok – arra, hogy megakadályozzam azt, végleg elessünk a Szputnyiktól” – írja a közösségi hálón közzétett bejegyzésében azzal, hogy az orosz vakcinát „valaki továbbra is a saját piszkos játékára használja fel”.

„Nem volt elég számukra Marek Krajčí példát statuáló kivégzése azért az »arcátlanságért«, hogy orosz vakcinát vásárolt, és erről a kassai repülőtérről tájékoztatott. Az én fejemet is követelték, és még mindig nem végeztek. Hat hete lépésről lépésre mindent megtesznek azért, hogy ebben a meccsben abszolút fordulatot érjenek el – hogy teljesen ellehetetlenítsék a Szputnyik használatát Szlovákiában” – írja.

„Ui. Soha ne adják fel, mert néha a kis Dávid is megtalálja a megfelelő követ, amivel a földre teríti a beképzelt Góliátot” – zárja a bejegyzést.

ŠPINAVÁ HRA SO SPUTNIKOM

Sputnikom dnes už vo veľkom očkujú vo viac ako 50 krajinách sveta … len na Slovensku si s…Közzétette: Igor Matovic – 2021. április 7., szerda

Bevezető
Pozsony |

Igor Matovič (OĽaNO) szerint a „legvalószínűbb forgatókönyv”, hogy Szlovákia elesik a Szputnyik V oltóanyagtól.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Mészáros Richárd

Read More

Post Comment