Search by category:
Egyéb kategória

Remišová: Elérkezett az ideje annak, hogy újraértékeljük a Covid-automatát

Remišová: Elérkezett az ideje annak, hogy újraértékeljük a Covid-automatát
Mészáros Richárd
2021. 04. 07., sze – 08:43

2021. április 7., szerda – 09:00
Veronika Remišová

Friss ikon
Off

Törzs

Remišová szerint lassan eljön az ideje annak, hogy újranyissák a gazdaságot és az iskolákat. Hozzátette: a hazai járványhelyzet és a kórházak helyzete is egyre javul, ezzel egyidejűleg pedig az újonnan azonosított fertőzöttek száma is csökken. 

A legfontosabbnak az iskolák újranyitását tartja, ezt követné a gazdaság egyes szegmenseinek újraindítása. Megjegyezte, a koalíciós tanács ülésén az új tesztelési stratégiáról is tárgyalnak majd. Mint mondja, a kormánypártok vezetőinek tegnapi ülését a nyugodt légkör jellemezte. „Minden tanultak a hibáikból, a helyzet pedig javul” – fűzte hozzá.

A Szputnyik V vakcinát illetően elmondta, az oltóanyag vizsgálatát továbbra is az Európai Gyógyszerügynökségre bízza. „Ami a Szputnyik V vakcina használatát illeti, egy klinikai vizsgálat keretén belül tudom elképzelni” – mondta azzal, hogy erről az új egészségügyi miniszterrel is tárgyal majd.

(mr, TASR)

Bevezető
Pozsony |

Itt az ideje annak, hogy újraértékeljük a Covid-automatát – jelentette ki Veronika Remišová (Za ľudí) befektetésekért, regionális fejlesztésekért és digitalizálásért felelős miniszter a kormány szerdai ülése előtt. Az iskolák újranyitása prioritást élvez.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment