Search by category:
Egyéb kategória

Nyitnak a középiskolák egyes évfolyamai is

Az alapiskolák alsó tagozatán kívül nyitnak a felső tagozatok is egy pedagógiai alkalmazottal, legfeljebb öt tanulóból álló csoportok számára, ha a feltételek nem teszik lehetővé a távoktatáshoz való hozzáférést. Nyitnak az egészségügyi intézmények mellett működő alapiskolák és a speciális alapiskolák.
Hétfőtől szabad a pálya az egészségügyi középiskolák számára és a középiskolák végzős évfolyamai számára. Az alapiskolák felső tagozataihoz hasonlóan a középiskolák nem végzős osztályaiban egy pedagógiai alkalmazott legfeljebb öt tanulóból álló csoport számára tarthat jelenléti oktatást, ha a feltételek nem teszik lehetővé a távoktatáshoz való hozzáférést. Nyithatnak a fogyatékossággal élő tanulók számára létesített középiskolák, a szakiskolák és a készségfejlesztő iskolák is.

A művészeti alapiskolák is nyithatnak egyéni foglalkozás mellett az általános iskolás korú tanulók számára, kivéve az ének és a fúvós hangszerek oktatását.

Újra indulhatnak a napközik, az iskolai kollégiumok a speciális iskolákban és a fogyatékossággal élő tanulók számára létesített középiskolákban. Működhetnek a kollégiumok az  egészségügyi középiskolákban is, ha minden gyereknek külön szobát tudnak biztosítani. Az étkeztetés azok számára, akik távoktatásban részesülnek, csak elvitelre oldható meg.

19211
Nyitnak a középiskolák egyes évfolyamai is” című cikkünk a #site_linkoldalon jelent meg.

Post Comment