Search by category:
Egyéb kategória

Klus szerint Gyimesi csak a feszültséget kelti a magyarok és szlovákok között

Klus szerint Gyimesi csak a feszültséget kelti a magyarok és szlovákok között
Mészáros Richárd
2021. 04. 11., v – 11:59

2021. április 11., vasárnap – 12:36
Martin Klus

Friss ikon
Off

Törzs

„Ha azért kapná a pénzét, hogy diverziós tevékenységet végezzen a saját országa ellen, sem viselkedne másképp. Nézzék meg, mit művelt az elmúlt hónapokban. Az egyetlen célja, hogy nemzetiségi feszültséget szítson” – jelentette ki Klus a TA3 V politike című vasárnapi műsorában.

Klus szerint Gyimesi egy fiatal magyar, akinek célja a feszültségkeltés. „Nagyon sajnálom, mert bennem is magyar vér csörgedezik. Ez az úr, a hozzá közelálló médiával együtt, amelyet csak Isten tudja, honnan finanszíroznak – ötletünk azért van – nem csinál mást, mint egymás ellen uszítja a szlovákokat és magyarokat” – jelentette ki.

Klus szerint Gyimesi inkább viselkedik ellenzéki politikusként, mint kormánypártiként. Hozzátette: Gyimesi aláírása hiányzott arról, az Eduard Heger kormányát támogató képviselők listájáról, amelyen 91 parlamenti képviselő neve szerepelt. Gyimesi ezzel kapcsolatban korábban lapunknak azt nyilatkozta, bár az aláírása nem szerepelt a listán, ennek ellenére maximálisan támogatja Heger kormányát. 

(Denník N)

Bevezető
Pozsony |

Martin Klus (SaS) külügyi államtitkár úgy véli, szégyenletes, amit Gyimesi György, az OĽaNO parlamenti képviselője csinál.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment