Search by category:
Egyéb kategória

A jövő héttől érvényes iskolai szemafor

automata iskolai szemaforA fekete színnel jelölt járásokat kivéve a jövő hétfőtől (április 19.) megnyílnak az alapiskolák nyolcadik és kilencedik osztályai, április 26-tól, hétfőtől az oktatást a regionális COVID-automata alapján szervezik, az iskolai szemafor szerint a vörös színnel jelölt járásokban megnyílik az alapiskolák felső tagozata és a nyolcéves gimnáziumok első négy évfolyama. A miniszter közölte: elképzelhető, hogy április 26-tól a rózsaszínnel jelölt járásokban meg lehet nyitni a középiskolákat.

A fekete járásokban április 26-után is az eddigi szabályok maradnak érvényben, vagyis nyitva lesznek az óvodák, az alapiskolák és az egészségügyi középiskolák, és továbbra is megengedett a kiscsoportos oktatás.

A bordó színnel jelölt járásokban további iskolák és oktatási intézmények nyithatnak ki, például az alapiskolák nyolcadik és kilencedik osztálya, a pedagógiai tanácsadó központok, a szabadidőközpontok és elkezdődhet az individuális oktatás a nyelviskolákban.

A vörös színnel jelölt járásokban kinyithat az alapiskolák felső tagozata és a nyolcéves gimnáziumok első négy évfolyama.

A rózsaszínű járásokban nyithatnak a középiskolák, a nyelviskolák, a szabadidőközpontok, és a művészeti alapiskolákban elkezdődhet a csoportos oktatás.

region

A jövő héttől érvényes iskolai szemafor” című cikkünk a #site_linkoldalon jelent meg.

Post Comment