Search by category:
Egyéb kategória

Tovább javul a helyzet a komáromi kórházban

Tovább javul a helyzet a komáromi kórházban
Vataščin Péter
2021. 04. 20., k – 13:43

2021. április 20., kedd – 14:13
Komárom

Friss ikon
Off

Törzs

Az intézmény által közölt sajtóhír szerint a legsúlyosabb időszakon már minden bizonnyal túl vannak. Az alkalmazottak közül csak négy fő Covid-pozitív. Amennyiben marad ez a trend, a kórházban az egészségügyi tárca irányelvei szerint elkezdik elvégezni a tervezett műtéteket. A járvány alatt műtétek százait kényszerültek elhalasztani, s először könnyebb operációkkal kezdenek.

Az elmúlt hétvégén 3690 főt oltottak be a komáromi kórház alkalmazottai a nyitrai nagy kapacitácú vakcinaközpontban – a következő szombaton pedig a tervezett vágsellyei és a párkányi oltócentrumokban is dolgozni fognak. „Készek vagyunk bővíteni a kapacitásainkat az AGEL Komáromi Kórház oltóközpontjában, mivelhogy jelenleg 2700 fő regisztrált nálunk az első, míg 2700 a második dózisokra. Ez ugyanakkor a vakcinák utánpótlásának függvénye“ – nyilatkozta az igazgató. A kórházban pillanatnyilag a Pfizer/BioNTech vakcináját használják. (AGEL)

Bevezető
Komárom |

Jelenleg 15 személyt ápolnak a komáromi kórház Covid-osztályán, három fő légzését kell valamilyen módon segíteni, három páciens pedig koronavírusgyanús – tájékoztatott Miroslav Jaška igazgató.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment