Search by category:
Egyéb kategória

Vágsellyén megkezdték a tömeges oltást

Vágsellyén megkezdték a tömeges oltást
Száz Ildikó
2021. 04. 24., szo – 09:28

2021. április 24., szombat – 11:30
Vágsellye

Friss ikon
Off

Törzs

A szabadidőközpontban tartott sajtótájékoztatón Milan Belica, Nyitra megye elnöke hangsúlyozta, nagyon jók a tapasztalataik a komáromi Agel kórházzal, amelynek közreműködésével év elejétől 32 ezer személyt sikerült beoltaniuk a megyeszékhelyen és a komáromi kórházban. Miroslav Jaška a komáromi kórház igazgatója hozzátette, a megyével folytatott eddigi remek együttműködést követően hozták meg a döntést arról, hogy segítő kezet nyújtanak Vágsellyének és Párkánynak. Nyitra megye önkormányzata a vágsellyei és a párkányi oltóközpontok létesítésére 290 ezer eurót különített el.

Vágsellye

„Vágsellye az egyetlen járás Nyitra megyében, amelynek nincs kórháza. Annál inkább örülünk azon beruházásoknak, melyeknek köszönhetően fejlődik a város. A megye támogatta a helyi rendelőintézet felújítását, és köszönet jár a képviselőknek azért, hogy másodikként Vágsellyén nyitották meg a nagyszabású oltóközpontot. Elegendő vakcináról gondoskodtak a régióban élők számára” — mondta Jozef Belický, Vágsellye polgármestere. Vágsellyén ma és holnap oltják az érdeklődőket, mindkét nap folyamán 650 személy kaphatja meg a Moderna vakcinát, a szabadidőközpont csarnokában öt oltócsapat fogadja folyamatosan az érkezőket. Párkányban vasárnap hat csapat összesen 700 személyt fogad az oltóponton. A védőoltás iránt érdeklődők a www.korona.gov.sk honlapon jelentkezhetnek, valamint Nyitra megye honlapján is feliratkozhatnak a várólistára.

Az oltópont dolgozói végtelenül türelmesek az érkezőkkel, akik többsége hatvan év feletti. Oltják az egészségügyben, a rendvédelemben, valamint a szociális szférában dolgozókat is.  

Vágsellye
2021. 04. 24., szo – 09:55
Száz Ildikó

Gallery images
Sajtótájékoztató

Szabadidőközpont

3

4

5

6

7

8

9

Leírás

Oltóközpont a szabadidőközpontban

Bevezető
Vágsellye |

Nyitra megye önkormányzata a komáromi Agel kórházzal együttműködve tömeges oltóközpontot nyitott szombaton reggel a vágsellyei szabadidőközpontban. Hatalmas volt az érdeklődés a nyitónap reggelén, már nyolc óra előtt lezárták a rendőrök a központhoz vezető utat, így az érkezőknek a szomszédos utcákban kellett parkolniuk.

Település / hely
Vágsellye

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment