Search by category:
Egyéb kategória

Oltópont az esztergomi Suzukiban

Oltópont az esztergomi Suzukiban
Mészáros Richárd
2021. 04. 27., k – 10:21

2021. április 27., kedd – 10:30
Oltópont az esztergomi Suzukiban

Friss ikon
Off

Törzs

A Magyar Suzuki Zrt. munkatársainak lehetőségük lesz beoltatni magukat a vállalatnál koronavírus elleni vakcinával. Az oltás a Magyar Suzuki munkarendjéhez igazodva a héten megkezdődik a kormány által rendelkezésre bocsátott oltóanyagokkal – értesült az Új Szó Bonnár-Csonka Zsuzsannától, a Suzuki kommunikációs vezetőjétől.

Vállalatunk a kezdetektől fogva nagy figyelmet fordít a megelőzésre. Munkatársaink és családtagjaik egészségének védelme, illetve a gyártás folyamatosságának fenntartása érdekében már tavaly számos óvintézkedést vezettünk be az esztergomi üzemünkben. Az oltópont létrehozása ennek a folyamatnak a következő lépése. Az oltás természetesen önkéntes” – tette hozzá a cég szóvivője.

A Magyar Suzuki Zrt. idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A cég jelentős lépést tett a környezettudatos autózás terén azzal, hogy 2019 decemberében megkezdte a hibrid járművek sorozatgyártását Esztergomban. Közel 2800 dolgozó és 770 robot végzi jelenleg a Vitara és az SX4 S-CROSS gyártását, immár hibrid változatban. Az import modellekkel együtt a vállalat ma a hibrid alternatívák teljes palettáját kínálja a vásárlóknak. A fejlődés a következő időszakban sem áll meg. A Suzuki a jövőben is a modellek folyamatos megújítására és további alternatív meghajtások bevezetésére összpontosít a gyártás során.

Bevezető
Esztergom |

Az alkalmazottak oltását ezen a héten kezdik, a kormány által rendelkezésre bocsátott oltóanyagokkal.

Település / hely
Esztergom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Buchlovics Péter

Read More

Post Comment