Search by category:
Egyéb kategória

Megszűnik az Orange Sport

Megszűnik az Orange Sport
Orosky Tamás
2021. 04. 28., sze – 18:35

2021. április 28., szerda – 19:14
focilabda

Friss ikon
Off

Törzs

A szolgáltató három évvel ezelőtt azzal került a figyelem középpontjába, hogy exkluzív közvetítési jogokat szerzett a Bajnokok Ligája-sorozatra Szlovákia területén. Az exkluzív jogok miatt más sportadók – így az M4 SPORT is – kénytelenek voltak blokkolni a BL-találkozók közvetítését az ország területén.

Az Orange Sport projektje sajtóhírek szerint komoly veszteséggel zárult, ezért már régóta rebesgették, hogy a jogokat átpasszolják más szolgáltatónak. A tegnapi közlemény szerint az Orange Šport-csomaggal rendelkező előfizetők júniustól augusztusig ingyen kapják meg a csomagot, amelyet július 1-től az Orange Sport 1–4 csatornák helyett a Premier Sport, a Nova Sport 1–2 és az Arena Sport 1–2 fog alkotni.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Bajnokok Ligáját melyik csatornán követhetjük figyelemmel a következő szezontól, de azt már tudni, hogy a Fortuna Liga közvetítési jogai, amit részben szintén az Orange Sport birtokolt eddig, a Markíza csoporhoz kerülnek. A Markíza saját streaming szolgáltatásán, a VOYO-n a következő szezon összes szlovák bajnoki meccsét közvetíteni fogja, emellett heti egy–egy mérkőzés lesz látható a DAJTO-n, illetve a NOVA SPORT-on.

Bevezető
Pozsony |

Az Orange szolgáltató szerdán hivatalos oldalán jelentette be, hogy június 30-án megszünteti az Orange Sport csatornáit.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Lencsés Zoltán

Read More

Post Comment