Search by category:
Egyéb kategória

Heger: Ha a magyar laboratóriumok megerősítik, hogy a Szputnyik biztonságos, megkezdjük az oltást

Heger: Ha a magyar laboratóriumok megerősítik, hogy a Szputnyik biztonságos, megkezdjük az oltást
Mészáros Richárd
2021. 04. 29., cs – 13:28

2021. április 29., csütörtök – 13:38
Eduard Heger

Friss ikon
Off

Törzs

A kérdésre, hogy Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter a Szputnyikról is tárgyal-e Magyarországon, Heger azt felelte, „Ki az, aki manapság nem a Szputnyikról beszél?”, hozzátette: nem formális találkozóról van szó. A miniszterelnök szerint, ha az orosz fél még időt kérne a vakcinák tesztelésére, akkor a két ország, Oroszország és Szlovákia egészségügyi minisztériumának kell megegyeznie.

Heger megerősítette, hogy nyilvánosságra kerül a Szputnyik vakcina beszerzéséről szóló szerződés, ahogy azt Vladimír Lengvarský (OĽaNO-jelölt) egészségügyi miniszter már egy ideje ígéri. 

A kormányprogramot illetően elmondta, nem eszközöltek nagyobb változásokat, hiszen az már előző kormány idején is jól volt megírva. A legfontosabb részének a helyreállítási tervet tartja. Várakozásai szerint a programot pénteken probléma nélkül fogadja el a parlament.

(mr, Denník N)

Bevezető
Pozsony |

Ha a magyar, tanúsítvánnyal rendelkező laboratórium megerősíti azt, hogy a Szputnyik biztonságos, Szlovákiában is megkezdődhet az oltás az orosz vakcinával – jelentette ki Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő a Rádio Expres műsorában csütörtökön.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment