Search by category:
Egyéb kategória

Mától működik a kölcsönző a Holt-Vágon

Mától működik a kölcsönző a Holt-Vágon
Vataščin Péter
2021. 05. 01., szo – 10:36

2021. május 1., szombat – 11:30
Komárom

Friss ikon
Off

Törzs

Május folyamán – amennyiben az időjárás engedi – a pénteki napokon délutánonként, szombaton és vasárnap pedig 9.00-től 19.00 óráig tart nyitva a kölcsönző. A nyitvatartást a tervek szerint júniusban bővíteni fogják, a nyár folyamán pedig – amennyiben a járványügyi helyzet engedi – minden nap elérhető lesz.

Mivel az eszközökön a távolság adott és a létszám is korlátozott, így egy jó lehetőség a biztonságos kikapcsolódásra a szabad ég alatt. Az evezőlapátokat és a biztonsági mellényeket folyamatosan fertőtlenítjük” – mondta Kollár Gábor, a helyszínt üzemeltető Comorra Servis igazgatója. Hozzátette, szeretnének jobb kiszolgálást és bővebb választékot biztosítani a büfében is. A működésben újra a kajak-kenu klub tagjai segítenek be.

Komárom

Leírás

(Fotó: komáromi önkormányzat)

A kölcsönözhető eszközöket a tavalyi évhez képest újabb paddleboardokkal sikerült bővíteni, amelyek a nagyobb testsúlyú vendégeknek is alkalmasak. Az új járműveket a Dunamente TDM szervezet biztosította a kölcsönzőnek állami támogatás segítségével.

(Komáromi önkormányzat)

Bevezető
Komárom |

Csónakot, vízibiciklit, paddleboardot, a vízi eszközökön kívül pedig még kerékpárokat és tandem bicikliket is lehet bérelni – tájékoztatott a komáromi önkormányzat.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment