Search by category:
Egyéb kategória

„Oltsd be a nagymamát!” – országos oltási kampány indul

„Oltsd be a nagymamát!” – országos oltási kampány indul
Mészáros Richárd
2021. 05. 04., k – 22:09

2021. május 5., szerda – 08:00
koronavírus-vakcina

Friss ikon
Off

Törzs

A kampány három szakaszból áll majd. Az első fázis június 27-ig tart. Online formában, valamint a rádióban és a televízióban kerül rá sor. „Az idősek május folyamán, a nyugdíjuk kifizetésekor kapnak majd egy tájékoztató szórólapot is az oltásról” – mondta a szóvivő.

Emellett társadalmi célú hirdetéseket is készítettek, melyekben olyan szakértők fogják népszerűsíteni a védőoltást, mint Zuzana Krištúfková, Vladimír Krčméry, Boris Klempa virológus és Peter Sabaka orvos.

Lesznek olyan rádiós hirdetések is, amelyek kifejezetten az időseket fogják megcélozni, a kereskedelmi rádióadók pedig elindítják az „oltsd be a nagymamát” kampányt.

Az online kampány keretében olyan videókat fognak terjeszteni a világhálón, amelyekben a virtuális térben leggyakrabban felmerülő kérdésekre kaphatunk választ. Emellett regionális kampány is indul az oltás népszerűsítésére.

A szerződések központi nyilvántartásában közzétett szerződések értelmében az egészségügyi minisztérium az elmúlt napokban több mint 264 000 eurót költött a kampányra.

Bevezető
Pozsony |

Az egészségügyi minisztérium a Covid-19 világjárvánnyal összefüggésben május elején indítja el az országos oltási kampány első fázisát, amely során az idősebb személyek beoltására fognak hangsúlyt fektetni – tájékoztatott Zuzana Eliášová, a tárca szóvivője.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment