Search by category:
Egyéb kategória

Kolíková még ma találkozik Hegerrel

Kolíková még ma találkozik Hegerrel
Mészáros Richárd
2021. 05. 09., v – 11:37

2021. május 9., vasárnap – 11:57
Friss ikon
Off

Törzs

Kolíková a TA3 vasárnapi műsorában elismételte, amíg az OĽaNO nem szembesítette vele, addig nem tudott arról, hogy a tárca mostani épületének a bérbeadójához közel álló személy abban a társaságban is benne van, amelynek az ő testvére is a tagja.

Időközben a Za ľudí párt közleményben reagált, amelyben kifejtik, kiállnak Kolíková mellett, és bíznak benne, hogy Heger egyértelműen elutasítja majd az igazságügyi minisztert ért támadásokat. 

Peter Kremský, az OĽaNO képviselője mindeközben az RTVS műsorában arról beszélt, hogy pártjuk nem fog szemet hunyni a Kolíkovát érintő tisztázatlan kérdések felett. Elismételték, a parlament hétfői ülésén nem támogatják majd az ellenzék által benyújtott bizalmatlansági indítványt, a felmerülő aggályokat a koalíción belül tervezik tisztázni.

Bevezető
Pozsony |

Mária Kolíková (Za ľudí) igazságügyi miniszter még a mai napon találkozik Eduard Heger (OĽaNO) kormányfővel és Veronika Remišová (Za ľudí) miniszterelnök-helyettessel. Mint mondja, Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter reakciójából egyértelművé vált számára, hogy problémája van a személyével, ő maga azonban nem lát okot a lemondásra.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment